Alwin Mussche aan de slag in Hardenberg

Alwin Mussche 3a.jpg
CU-Logo-Staphorst-Impact-in-Cirkel-RGB.png
Door ChristenUnie Staphorst op 10 oktober 2023 om 12:00

Alwin Mussche aan de slag in Hardenberg

Gemeente Hardenberg zal op 7 november Alwin Mussche benoemen als wethouder. Dit betekent dat wethouder Alwin Mussche het college van Staphorst eind oktober gaat verlaten. Alwin vertelt hier zelf over: “Het is een eer en voorrecht om in de afgelopen tien jaar de belangen van deze gemeente te dienen, eerst als raadslid en nu ruim vijf jaar als wethouder. Ik ben Staphorst dankbaar voor het vertrouwen.”

Alwin Mussche 3Over zijn ervaringen in Staphorst vertelt Alwin Mussche het volgende: “Zowel als raadslid en wethouder heb ik mogen ervaren dat er samen met de gemeenteraad, het college en medewerkers van de gemeente Staphorst dagelijks hard gewerkt wordt om onze gemeente verder te ontwikkelen. Dit is ook grotendeels te danken aan de vele ondernemende inwoners en lokale organisaties. We zijn een krachtige gemeente die mooie dingen bereikt voor onze inwoners. De samenwerking en gedrevenheid in Staphorst heb ik als zeer prettig ervaren.”

Fractievoorzitter Jan Carlo Bos over het vertrek: “We zijn Alwin allereerst erg dankbaar voor het werk en energie die hij namens onze partij heeft gestoken in de lokale politiek van Staphorst. Eerst als een bevlogen politicus en later als een betrouwbare en bekwame bestuurder met oog en hart voor de Staphorster samenleving en ondernemers. Persoonlijk en als fractie feliciteren wij Alwin en de gemeente Hardenberg van harte met deze stap.”

Omdat Alwin Mussche op korte termijn afscheid gaat nemen van de lokale politiek van Staphorst, gaat de fractie van de ChristenUnie op zoek naar een waardige opvolger. Bos: “Gelukkig weten we dat er meerdere kandidaten met de kwaliteiten binnen onze partij aanwezig zijn om als wethouder aan de slag te kunnen gaan. De verwachting is dat we op korte termijn meer duidelijkheid kunnen gaan geven over de opvolging.”

Voor meer informatie:
Jan Carlo Bos
06 25 10 70 70