Hulde en respect!

Bezoek Week van Zorg en Welzijn 2.jpg
IMG_0342 Jan Carlo vierkant
Door Jan Carlo Bos op 16 maart 2019 om 11:38

Hulde en respect!

Het nieuws van deze week staat vooral in het teken van de aanstaande Provinciale Staten verkiezingen en de klimaatcijfers. Aspecten die van betekenis zijn voor onze leefwereld in de komende jaren, maar ook die op langere termijn. Niet geheel onbelangrijk, zou ik zeggen. Ga vooral komende woensdag naar het stembureau om uw waardevolle stem uit te brengen!

Te midden van al deze verhalen is het ook de Week van Zorg en Welzijn. Allerlei organisaties houden een Open Huis. Ook de medewerkers van Carinova gemeente Staphorst aan de Hoogeweg hadden een Zorgmarkt georganiseerd; de medewerkers van de thuiszorg, maatschappelijk werk en nog veel meer waren allemaal aanwezig om te vertellen over hun werk en dingen te laten zien. En uiteraard ook om van de gelegenheid gebruik te maken je eigen gezondheid te kunnen controleren (allemaal in orde!) Mooi dat veel mensen een bezoekje hebben gebracht.

In de verhalen viel de betrokkenheid van deze medewerkers op. De manier waarop zij zich willen inzetten voor onze (kwetsbare) dorpsgenoten. Dankzij hen is het voor mensen mogelijk langer thuis te blijven wonen. Of kunnen we bij hen terecht voor onze (opvoed)vragen of zorgen. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. En als het nodig is ook ‘ s nachts.

Wat mij betreft verdienen deze medewerkers veel respect en kunnen we trots op hen zijn! Hulde.

Jan Carlo Bos
Raadslid ChristenUnie Staphorst

 

Deel dit bericht