Berichten geschreven door ChristenUnie

 1. Foto Podcast Hier kom ik weg-2.jpeg
  Logo CU.png
  Door ChristenUnie op 22 december 2021

  Jan Carlo Bos en Alwin Mussche lanceren een eigen podcast

  “Hier kom ik weg” is de titel van de nieuwste podcast. De podcast is een initiatief van Jan Carlo Bos en Alwin Mussche uit Staphorst. Wekelijks ontvangen ze een gast om het verhaal van Staphorst te vertellen.
  De naam van de podcast “Hier kom ik weg” is niet voor niets gekozen. Jan Carlo Bos: “Onze roots liggen in deze gemeente. We hebben een plattelandscultuur waar ondernemerschap en noaberschap hand in hand gaan. We zijn trots op wie we als dorpen zijn en wat hier allemaal gebeurd. Met deze podcast willen we dát verhaal vertellen.”

  Lees verder
 2. Fiets op de Diek 2.jpg
  Logo CU.png
  Door ChristenUnie op 17 juli 2021

  ChristenUnie Staphorst werft kandidaten voor 2022

  ChristenUnie Staphorst kijkt vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Vanuit ons credo ‘als christen de samenleving dienen’ en het programma ‘Ons Waardevol Staphorst’ hebben wij deze periode veel Vertrouwen gekregen van de kiezers en Verantwoordelijkheid genomen. We hebben ons ingezet en mooie resultaten bereikt. Deze positieve bijdrage willen wij de komende jaren blijven voortzetten. Daarom zijn wij als ChristenUnie op zoek naar geschikte kandidaten die ons team willen versterken als raadslid of ondersteunend steunfractielid. En als dat nog niet past maar je wel graag een bijdrage wilt leveren, ontmoeten we je ook graag in een gesprek.

  Lees verder
 3. Zonnepanelen.jpg
  Logo CU.png
  Door ChristenUnie op 8 mei 2020

  Overijsselse ChristenUnie fracties op de bres voor lokale energie initiatieven

  Projectontwikkelaars van zonneparken lijken inwoners te verdringen op het energienet. Zij hebben hun claims al bijna verzilverd, zodat daar voor de gewone burger geen plaats meer is. Een dilemma voor gemeenten en netbedrijven dat ten koste kan gaan van de eigen inwoner. De ChristenUnie in de gemeenten van West Overijssel en de provincie vragen daar aandacht voor. Provincie en gemeenten hebben een voorkeur van zonnepanelen op de daken maar dat moet dan wel mogelijk zijn.

  Lees verder