Ons waardevol Staphorst

IMG_0297 Alwin vierkant
Door Alwin Mussche op 10 februari 2018 om 16:14

Ons waardevol Staphorst

De ChristenUnie presenteert vandaag haar verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. In het programma staat “ons waardevol Staphorst” centraal. Er zijn veel waardevolle zaken waar onze gemeenschap om bekend staat en waar we trots op zijn. Het omzien naar elkaar, de eigen cultuur en de waarde van traditie en geloof, het ondernemerschap. De arbeidsmoraal heeft gezorgd voor een sterke lokale economie met veel bedrijven van naam.

De ChristenUnie wil behouden wat goed is en verbeteren wat nog niet goed genoeg is. Het programma richt zich daarom op vier speerpunten die de komende jaren extra aandacht moeten krijgen in Staphorst. Waardevolle doelen voor ieder mens, in elke fase van het leven. 

  1. Onze kinderen kunnen veilig naar school.
  2. Wij investeren in gezonde en sportieve jongeren.
  3. Onze inwoners, van jong tot oud, kunnen een passende woning vinden.
  4. Wij zorgen goed voor onze oudere en kwetsbare dorpsbewoners. 

Lijsttrekker Alwin Mussche reageert enthousiast: “Ik ben ontzettend trots. Met veel mensen uit onze dorpen hebben we dit verkiezingsprogramma opgesteld. Dit programma geeft energie en vertrouwen in de toekomst. Wij zetten ons in voor iedereen: van jong tot oud. Voor ons waardevol Staphorst.”

Het programma is te lezen op de facebookpagina of hier te downloaden. 

Alwin Mussche

a.mussche@staphorst.nl

T. 06-27254205

Deel dit bericht

Labels: