ChristenUnie draagt Jan Carlo Bos voor als lijsttrekker

jancarlobos-3b.jpg
Logo CU.png
Door ChristenUnie Staphorst op 6 november 2021 om 20:00

ChristenUnie draagt Jan Carlo Bos voor als lijsttrekker

Jan Carlo Bos is door het bestuur van ChristenUnie Staphorst voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De pas 40-jarige Bos is sinds 2018 raadslid en politiek leider van de ChristenUnie. De geboren en getogen Rouvener, die in Staphorst woont, is al jaren maatschappelijk sterk betrokken. Hij was voorheen voorzitter van SC Rouveen en Dorpsvereniging de Munnikenslag en is nog bestuurlijk actief binnen de Oranjevereniging Staphorst. Hij werkt in het dagelijks leven bij de gemeente Nunspeet.

jancarlobos-3aHenk Lassche, voorzitter van de ChristenUnie, is blij met deze voordracht: “Jan Carlo kwam in 2018 voor ons in de raad. Hij heeft zich in de afgelopen vier jaar snel ontwikkeld tot een bekwaam politicus. Zowel binnen als buiten de ChristenUnie wordt waarderend over zijn bijdrage en inzet gesproken. Hij vertegenwoordigt en leidt de ChristenUnie op inspirerende wijze. Jan Carlo staat bekend om zijn benaderbaarheid en verbindende stijl. Hij is altijd gericht op ontmoeting en geeft echt vorm aan wat we willen zijn. Als christen er zijn voor de hele samenleving, oog én oor hebben voor alle mensen in de gemeente Staphorst.”

Jan Carlo Bos reageert: “Het is een enorme eer dat ik ben voorgedragen om de lijst aan te voeren bij de gemeenteraadsverkiezingen. Ik heb er veel zin in om me ook in de nieuwe periode met het team ChristenUnie in te zetten voor de inwoners in onze dorpen. Er liggen grote uitdagingen voor de komende jaren als het gaat om voldoende woningen, goede bereikbaarheid en duurzaamheid. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er een gemeente is die aandacht heeft voor iedereen. Ik hoop en wil zo graag dat we dicht bij elkaar ook de komende vier jaar het goede zoeken voor onze lokale samenleving.”

Op 18 november wordt door de leden van de ChristenUnie de volledige kandidatenlijst vastgesteld en het lijsttrekkerschap bekrachtigd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter van het bestuur Henk Lassche.

Ook kan contact met Jan Carlo Bos worden opgenomen voor nadere vragen over zijn beoogd lijsttrekkerschap.

Henk Lassche 06-41007898
Jan Carlo Bos 06-25107070

Deel dit bericht