Wethouderskandidaat ChristenUnie Staphorst

Logo CU
Door ChristenUnie Staphorst op 24 april 2018 11:00

Wethouderskandidaat ChristenUnie Staphorst

Bart Jaspers Faijer is de wethouderskandidaat van de ChristenUnie Staphorst. Onlangs heeft de ChristenUnie Ommen hem gevraagd of hij zich kandidaat wil stellen als wethouder in hun gemeente. Over deze nieuwe uitdaging die op Bart zijn pad komt is goed overleg geweest met het bestuur en de fractie. Hierin is gesproken over de belangrijke en waardevolle positie die hij namens de ChristenUnie inneemt binnen het huidige bestuur van Staphorst. Daarnaast is ook gesproken over zijn persoonlijke ambities en nieuwe uitdaging. 

Bart Jaspers Faijer heeft besloten zich ook beschikbaar te stellen als kandidaat-wethouder in Ommen. Een keus die we respecteren. Als Bart wethouder wordt in de gemeente Ommen krijgt dit gemeentebestuur een uitermate kundige en ervaren bestuurder.

Voor de ChristenUnie Staphorst betekent dit dat er een andere wethouderskandidaat naar voren geschoven wordt als deze situatie zich voordoet. Alwin Mussche is dan de wethouderskandidaat. Op dit moment is Alwin fractievoorzitter van de ChristenUnie in de gemeenteraad van Staphorst. Onder aanvoering van hem is de ChristenUnie als winnaar uit de gemeenteraadsverkiezingen gekomen. De fractie is gegroeid van 4 naar 5 zetels. 

Zie ook bericht: De Stentor 

Voor meer info:
Henk Lassche, voorzitter bestuur ChristenUnie Staphorst
06 41 00 78 98

Deel dit bericht